Couperose

Heb jij last van rode vlekken in je huid of dunne rode vaatjes? Wil je af van deze hinderlijke couperose? Wil je genieten van een egale huid? Dan hebben wij nieuws voor jou!

Spinnevaatjes goed te behandelen
Couperose, ook wel spinaevi of besenreisen genoemd, komt veel voor en ontstaat door een combinatie van erfelijkheid, werk en lifestyle. De roodheid en dunne hinderlijke vaatjes in de huid zijn uitstekend te behandelen met lasertherapie. Daardoor zijn de vaatjes minder zichtbaar of verdwijnen zelfs helemaal, waarna een egale huid achterblijft. Door in een vroeg stadium te behandelen, voorkom je dat de huid dunner wordt en zijn de resultaten maximaal.

Gratis intake couperose
Tijdens een vrijblijvend intake-gesprek zal één van onze specialisten je couperose bekijken. We maken een inschatting van de beste (laser)methode, het aantal behandelingen dat nodig is en wat de kosten zijn. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

De behandeling
Afhankelijk van de dikte, ernst en hoeveelheid te behandelen vaatjes/plekken, krijg je 2 tot 6 laserbehandelingen. Na iedere behandeling zitten 2-4 weken tussentijd. Zo heeft de huid gelegenheid zich te herstellen en zien we het resultaat van de behandeling(en). Voor optimaal resultaat vullen we de laserbehandeling aan met een helende huidverzorging. We gebruiken daarvoor met name SPF en Vitamine B & C verzorgingsproducten. Als de behandelperiode is afgerond, krijg je een preventief advies om het terugkeren van couperose zo lang mogelijk uit te stellen.

Onze specialisten vertellen je graag de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op!