META FOR SKINCARE®

Laserbehandeling is één. Een goede huidverzorging is twee. Uit ervaring weten wij dat de (herstellende) huid vaak wel wat extra hulp kan gebruiken. Daarvoor maken we gebruik van de beste cosmoceuticals (huidverzorgingsproducten) die de markt te bieden heeft: Meta For Skincare®.

Gebruik de juiste crème
Wij adviseren om thuis niet gaat ‘dokteren’ met vreemde crèmes of andere middelen. Vergeet niet dat een gelaserde huid gevoelig is en sneller reageert. Bovendien is reguliere crème voor een droge huid niet hetzelfde als crème voor het herstel na een laserbehandeling.

Beste support voor herstel van de huid
Onze partner BEAUTY UNITED ontwikkelde de professionele lijn Meta For Skincare® speciaal voor veeleisende situaties. Vele jaren ervaring en de beste – en zorgvuldig geselecteerde werkstoffen – vormen de basis voor deze uitgekiende huidverzorgingslijn. Onze specialisten geven je uitgebreid advies over de producten die het beste bij jou en jouw behandeling passen.

Uitgekiende huidverzorgingsproducten
Meta betekent ‘doorgang’, en geeft aan dat de werkstoffen in de Meta For Skincare® producten gemakkelijk door de huid worden opgenomen. Metafoor staat voor ‘gelijkenis’, dat geeft aan
dat de werkstoffen veelal natuurlijk zijn én verwant aan de stoffen die van nature in ons lichaam en huidcellen voorkomen. Denk aan: eiwitten, collageen, vitamines, bloemextracten en stamcellen. Meta For Skincare® geeft in iedere product hoge concentraties werkstoffen voor een snelle werking en maximaal resultaat. Met Meta For Skincare® weten weten we zeker dat je de beste support krijgt voor het herstel van de huid!